watis“Shiatsu, voor balans in een druk leven.”

Bij welke klachten?

Shiatsu werkt op de acupunten van het lichaam en daarmee direct op het energiesysteem. De therapie is bijzonder geschikt om klachten te verminderen en verhelpen, zoals hoofdpijn en migraine, whiplash, nek en schouderklachten, menstruatieklachten, sportblessures en reuma. Regelmatige shiatsu-behandelingen versterken daarnaast het uithoudingsvermogen, stimuleren de spijsvertering, vergroten de concentratie, verminderen stress en kalmeren lichaam en geest.

Zelfgenezend vermogen

De shiatsu-behandeling helpt je gezond(er) te blijven, doordat het je zelfgenezend vermogen versterkt. Bovendien kunnen we zoeken naar praktische manieren om je eigen gezondheid te verbeteren. Zo krijg je steeds meer inzicht in wat goed voor je is en wat jij het beste kunt doen om gezond te blijven. 

Ondersteun je eigen gezondheid

Een shiatsu-behandeling geeft altijd een diepe ontspanning. Het na-effect van de behandeling is voor iedereen verschillend. Een regelmatige shiatsu-behandeling brengt meer balans in je leven. In tijden van grote veranderingen is shiatsu een welkome en aangename steun in de rug.

Let op: Shiatsu kan nooit in plaats van een heldere diagnose van een reguliere arts  komen.