“Geef jezelf de kans op reis te gaan in je eigen lichaam
en te voelen hoe je energie in beweging komt.”

Een shiatsu-behandeling kan in principe altijd en overal gegeven worden. Daarom kun je zelf kiezen waar je de behandeling ondergaat. Het enige dat jij hoeft te doen is gemakkelijk zittende kleding te dragen, te zorgen voor een goede persoonlijke hygiëne en tijd te maken in jouw agenda. Geef jezelf de kans op reis te gaan in je eigen lichaam en te voelen hoe je energie in beweging komt.studio

In mijn shiatsu-studio

Je bent van harte welkom in mijn shiatsu-studio in hartje Den Haag. De rustige, sfeervolle ruimte helpt om de drukte los te laten en aandacht voor jezelf te beleven. Hier is de stilte hoorbaar en de verstilling vanzelfsprekend.

In je eigen huis

Omdat een shiatsu-behandeling vaak een diepe ontspanning tot gevolg heeft, kan het prettig zijn de behandeling ook thuis te ondergaan. Ik kom dan met mijn futon bij je langs. Na afloop hoef je niet meer naar huis te reizen en kun je in je eigen huis verder ontspannen. Wanneer ik op locatie werk, vind ik het fijn als de ruimte schoon en rustig is, met een aangename temperatuur en zonder toegang voor anderen of inkijk van buiten.

Op je werk

Als je op je werkplek een geschikte ruimte hebt om een futon uit te rollen, kun je de behandeling ook op je werk ondergaan. Shiatsu gebeurt onder werktijd of in de eigen tijd op de werkplek. Wie weet betaalt jouw werkgever (een deel van) deze dienst en draagt zo bij aan de gezondheid en het welbevinden van zijn werknemers.